Link Building

Link Building

SERVICE OVERVIEW

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Dit is super belangrijk voor je positie in zoekmachines zoals Google en Bing.

Het hebben van voldoende relevante externe links (ook wel backlinks genoemd) bepaalt ook in 2019 voor een groot deel hoe goed een website gevonden wordt.

3 soorten backlinks

Er zijn over het algemeen drie soorten backlinks die toegepast worden:

  • Natuurlijke links die, zonder dat je je dit realiseert, door iemand anders worden gelegd. In veel gevallen gaat het hier om een kwalitatieve link die naar inhoudelijke content op je site verwijst. In veel gevallen, maar niet altijd, dus is het verstandig om in de gaten te houden welke sites naar jouw pagina’s linken.
  • Zelf geïnitieerde links, die op basis van gerichte linkbuildingactiviteiten worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld door een blogger of klant te vragen naar jouw site te linken op zijn of haar website.
  • Zelf gerealiseerde links, die je zelf hebt toegevoegd op een verzamelsite, forum of in een comment.

Uiteraard dien je naast het zorgen voor de juiste content en backlinks ook te zorgen voor de juiste technische mogelijkheden van je website. Denk hierbij specifiek aan zaken zoals responsiveness en snelheid.

PLAN AND DETAILS

SEO ZZP Pakket

€ 199 per maand

SEO MKB Pakket

€ 399 per maand
SEO Business Pakket€ 899 per maand
 

 

MEER INFORMATIE

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW

Handmatige linkbuilding kost meer tijd. Echter is de kwaliteit stukken beter dan automatische linkbuilding.