Andaluciaspecialist.com

By in ,
1063
Andaluciaspecialist.com

Website: andaluciaspecialist.com

Uw onafhankelijke “Andalucia Specialist” en Nederlandse begeleider tijdens uw zoektocht naar een (t)huis aan de Costa del Sol, Andalusie.

Andalucia Specialist

 

Waarom contact opnemen met een Andalucia Specialist?
Een huis kopen in Spanje is voor veel mensen een droom.
Als Nederlandse makelaar in Spanje helpen wij deze droom graag uitkomen.
Denk alvast na over de volgende vragen:

  • Wat is de ideale locatie van uw nieuwe huis in Andalusie?
  • Aan welke eigenschappen moet een ideale woning voldoen?
  • Bent u van plan om hier zich ook gedeeltelijk te gaan vestigen?

Nederlandse aankoopmakelaar aan de Costa del Sol, Marbella, Málaga, Estepona en Andalusië.
Wij zijn NVM-gecertificeerd Andalucia Specialist en helpen u bij het aankoop proces

Europese Unie

Spanje is weliswaar lid van de Europese Unie. Maar de aankoop van onroerend goed gaat er anders aan toe dan in Nederland of België. Of u nu een vakantiewoning wilt kopen, wilt investeren voor rendement of u zich permanent in wilt Spanje vestigen, het team van Andalucía Specialist begeleidt u bij elke stap van het proces.

Persoonlijke kennismaking

De eerste stap is uiteraard een persoonlijke kennismaking. Dat kan naar wens bij uw aankomst in Andalusië of bij u thuis in Nederland of België. Zo reist u altijd goed voorbereid naar de Costa del Sol op het moment dat u er klaar voor bent om onroerend in Andalusië aan te schaffen. Het werkgebied van Andalucía Specialist loopt aan de kust van het centrum van Málaga naar het westen via Marbella, Estepona tot aan Manilva en het prachtige binnenland van dit gebied.

Nieuwste woningaanbod

Vanwege de succesvolle track record van Andalucía Specialist krijgt zij van lokale projectontwikkelaars en makelaars het beste onroerend goed en nieuwe projecten als eerste aangeboden. Wilt u ook de eerste keus uit het nieuwste woningaanbod? Neem dan gratis en geheel vrijblijvend contact op met het team van Andalucía Specialist.

Andalucía Specialist werkt samen met een professioneel netwerk van Nederlandstalige specialisten. Zoals accountants, internationaal fiscalisten, verzekerings- en hypotheekadviseurs, taxateurs, bouwkundig onderzoekers, architecten, personeel voor onderhoud van uw huis, tuin en zwembad. Ook interieurontwerpers en -inrichters en toegang tot zakelijke, sociale en/of sportieve netwerken.

Lees verder op:  https://andaluciaspecialist.com