VanHollandGroup.nl

By in
1854
VanHollandGroup.nl
EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Exporteren naar de USA

Droom. Idee. Resultaat.

Van Holland Group BV helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen exporteren naar de USA. Met marktonderzoek in de Verenigde Staten en met specifieke export business development. Desgewenst managen wij daarna vanuit Florida jouw sales- & marketing organisatie.

Je wilt jouw product of dienst gaan exporteren naar Amerika. Dan ontkom je er niet aan om een lokaal kantoor te openen. Voor je vestigingsadres, voor je vergunningen en uiteraard voor je professionele uitingen. Jouw eigen kantoor is een belangrijk onderdeel van het export stappenplan.

Om zaken te kunnen doen met grote klanten, overheid en universiteiten heb je eigenlijk altijd een Inc. nodig. De Amerikaanse versie van een Nederlandse BV. Ook hiervoor is een adres noodzakelijk. Speciaal hiervoor bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kantoor. Kies de kantoorruimte die past bij jouw export plannen.

exporteren naar de USA

https://www.vanhollandgroup.nl

Exporteren naar de USA

Van Holland Group helpt ondernemers met exporteren naar de USA. Wat is een Inc? Inc. staat voor Incorporated. Dagelijks zoeken tientallen ondernemers in Nederland op Google naar “Inc oprichten” of “Inc of LLC”. En gelukkig ben jij nu op deze pagina uitgekomen. Maar hoe werkt dat nou, zo’n incorporation? En wat is voor jouw situatie nu het beste?

Van Holland Group BV helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen exporteren naar de Verenigde Staten. Business Development die je helpt met het vinden van de juiste sales partners. Internationale handel en ontwikkeling.

Inc. of LLC?

Als je vroeger naar de Kamer van Koophandel ging om je in te laten schrijven in het handelsregister werd het meestal een “Eenmanszaak”. Als je in Nederland een accountant vraagt wat het beste is, Eenmanszaak, VOF of een BV, dan gaat de accountant voor je aan de slag en komt terug met een complete rekensom. Wat is er voordeliger en bij welke rechtsvorm betaal je meer of net iets minder belasting.

Leg je dezelfde vraag voor aan een ervaren ondernemer, dan kom je vrijwel altijd uit op “een BV”. En één BV is géén BV dus is een Holding BV met één of meer Werkmaatschappij BV’s die er onder hangen een bekende structuur.

De structuur van een bedrijf heeft dus vaak te maken met de afweging tussen belastingstructuren enerzijds en aansprakelijkheid aan de andere kant. Of misschien heb jij wel een patent in de ene BV en een pand in een andere BV.

Export Links

Tags

#exporteren naar amerika #export  #amerikaanse inc registreren