allureverlichting.nl

By in
732
allureverlichting.nl

Website: allureverlichting.nl

Screenshot of www.allureverlichting.nl

 
Allure Verlichting – Het verlichtingsmerk draagt de naam Allure omdat alle ontwerpen getoetst zijn vanuit gevoel en persoonlijk oog voor kwaliteit. Armaturen worden vervaardigd in Twente (moakt in twente). Bijna altijd in eigen beheer. Het produceren van verlichting is nog altijd een ambachtelijk vak: elke hanglamp wandlamp, plafonniere en kroonluchter wordt met de hand vervaardigd. Hierdoor is elk armatuur dan ook uniek.
Voor diverse projecten realiseren wij in overleg met de opdrachtgever “Specials” waardoor een unieke serie armaturen ontstaat die u niet in de catalogus terugvindt. Uw exemplaar is speciaal voor u gemaakt en zal daarom zelfs product specifieke verschillen vertonen ten opzichte van een ander. Deze kenmerken gelden als bewijs voor uw originele Allure verlichting armaturen en getuige van uw goede smaak.
“elke hanglamp wandlamp, plafonniere en kroonluchter wordt met de hand vervaardigd”