tanningqueen.nl

By in
414
tanningqueen.nl

Website: tanningqueen.nl

Screenshot of www.tanningqueen.nl

THE GOLDEN SUNGLOW TAN. Professional Spray Tanning. Tanning Queen is jaren lang bezig geweest met het onderzoek en ontwikkeling van onze spray tanning lotions. Onze eigen farmaceut heeft verschillende landen bezocht om het beste recept te ontwikkelen. Tanning Queen produceert als eerste in Nederland de eigen tanning lotions, hierdoor kunnen we flexibel inspelen op de wensen en eisen van de klant. Ook zijn de lotions afgestemd op het huidtype van de Nederlandse vrouw. Onze producten worden geproduceerd volgens de strenge Europese Cosmetica Richtlijn 76/68/EEG. Bij Tanning Queen staat de klant centraal, onze spray tanning producten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur is ons streven naar perfectie. Het creëren van spray tanning lotions met innovatieve ingrediënten en met veeleisende kwaliteits- en productveiligheidsnormen. Onze passie is het creëren van een mooie, gezonde, natuurlijke bruine teint. Tanning Queen bied een volledig tanning pakket aan voor de professional maar ook voor de consument. Onze spray tanning lotion zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en niet uitdroogt, door onze natuurlijke en organische cosmetische formules voor de verschillende huidtypes. Onze tannings lotions bevatten een hoog percentage DHA voor een diepe bruine tan.