skyhighnaildesign.nl

By in
460
skyhighnaildesign.nl

Website: skyhighnaildesign.nl
Sky High NailDesign is een jong en ambitieus bedrijf waar op een hoog niveau opleidingen worden gegeven en waar klanten op een eerlijke (no nonsense) manier geadviseerd worden. Dit sluit perfect aan op de visie van Young Nails. De slogan van Young Nails is dan ook: ‘Its all about you!’. Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven in de les- en nageltechnieken, volgen wij regelmatig trainingen. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven. In onze groothandel en bij onze opleidingen voeren wij de producten van Young Nails en SpaRitual. Van deze twee merken hebben wij het exclusieve dealerschap voor de regio Almere. Wij hebben voor de producten van Young Nails gekozen omdat het een onderscheidend merk is met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn vernieuwend en zijn makkelijk verwerkbaar en leveren een mooi resultaat op. Dit merk bewijst zichzelf! Voor de lakken en treatments hebben wij gekozen voor het merk SpaRitual. De producten van SpaRitual zijn volledig dierproefvrij en alle grondstoffen zijn 100% natuurlijk. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om de producten van Young Nails en SpaRitual gratis uit te proberen. Kijk voor meer informatie en bestellingen op onze website!