kopersbegeleiding.nl/

By in
304
kopersbegeleiding.nl/

Website: kopersbegeleiding.nl/

De oplossing om kopers en huurders te vinden en tevreden te houden. Kopers en huurders vinden is al lang meer dan een mooie brochure. Het gaat erom de potentiële kandidaten vanaf het eerste moment te laten zien dat de informatie altijd volledig is en dat de klant gedurende het ontwikkel- en /of bouwproces ook echt als klant gezien wordt. Kopersbegeleiding.nl biedt een totaalpakket aan mogelijkheden, afgestemd op uw projectvorm om kopers en/of huurders te vinden en tevreden te houden. Door een integrale aanpak vanaf uw ontwikkelproces tot en met de oplevering kunt u, desgewenst modulair, gebruik maken van de faciliteiten van Kopersbegeleiding.nl Kopersbegeleiding.nl biedt u: geïntegreerde bedrijfseigen projectwebsites, webbased kopersbegeleidingspakket voor en tijdens de bouw, begeleidingscapaciteit voor kopersbegeleiding, CPO en MO, inzet social media.